Verhuur

Europa Rad

Een reuzenrad op uw evenement?

Op zoek naar een echte eye-catcher voor uw evenement? Het Europa Rad is dé attractie dat voor ieder evenement een geschikte keuze zal zijn. De magische en vredige uitstraling van een reuzenrad zal een belangrijk en bijzonder onderdeel van het evenementendecor vormen. Het rad, dat een hoge capaciteit kent, zal haar bezoekers trakteren op een geweldig uitzicht over het feest-/evenemententerrein en de wijde omgeving.

Lichtspektakel

Het 38 meter hoge Europa Rad is voorzien van 16.000 led en 10.000 smart led lampen en biedt daarmee in de avonduren nog eens een extra sensationeel schouwspel, daarnaast kan op beide masten een tekst in led verlichting afgespeeld worden. Verlichting op de masten, kassa en hoekborden kan in kleur aangepast worden om aansluiting te vinden bij het decor/de kleuren van het evenement. Met 24 gondels, elk geschikt voor 6 personen, kan een hoog aantal bezoekers tegelijkertijd genieten van het uitzicht. Meer technische informatie vindt u op deze pagina.

Thematisering / (sponsor)reclame

Het Europa Rad kan gethematiseerd worden naar uw wensen. Ook kan het rad voorzien worden van reclame van uw evenement en/of uw sponsor(s). Van grote led schermen tot spandoeken of het bestickeren van de gondels, de mogelijkheden zijn oneindig.

Geschikt voor alle denkbare evenementen

Een reuzenrad is niet alleen geschikt voor kermissen, maar past ook uitstekend op (muziek)festivals, (kerst)markten, winterevenementen, bedrijfsfeesten of (bedrijfs)openingen. Wat bijvoorbeeld te denken van de oplevering van een nieuwe woonwijk, waarbij de (toekomstige) bewoners (alvast) een blik kunnen werpen op hun nieuwe woonomgeving.

Keuring

Het Europa Rad is Tüv gekeurd (Nederland en Duitsland) en biedt daarom veilig vermaak op uw evenement. Wij informeren u hier graag verder over.

Meer informatie

Hebben wij uw interesse gewekt en wilt u – vrijblijvend – meer informatie ontvangen of bent u op zoek naar specifieke informatie voor de toepasbaarheid op uw evenement? Dan staan wij u graag in een persoonlijk gesprek te woord om u van verdere informatie te voorzien en antwoord te geven op al uw mogelijke vragen.

Klik hier voor contact details

Tüv Nederland en Duitsland Tüv Nederland en Duitsland

Het Europa Rad is technisch gekeurd door:
TÜV Nederland & TÜV Deutschland